Despre Engleza ABC

Engleza-Abc-12“Eliberare, usi deschise, noi oportunitati..cam asa as descrie eu cunoasterea limbii engleze.Cum se poate ajunge acolo va invitam sa descoperiti singuri asistand GRATUIT la o ora de curs.” Lacramioara Nechifor, Profesor

cursincCentrul de Instruire Engleza ABC organizeaza in Brasov cursuri de limba engleza conversationala pentru persoane fizice (adulti) dar si pentru firme. 

Cursurile noastre sunt organizate in jurul a trei principii:

A. Accentul este pus pe conversatie;

B. Gramatica este redusa la esential;

C. Grupele de studiu au maxim 12 cursanti;

Avem permanent in derulare cursuri organizate pe 4 nivele – incepatori, preintermediari, mediu, avansati.

Testarea pentru evaluarea nivelului dumneavoastra este GRATUITA. Este vorba de o examinare orala cu durata de maxim 20 de minute. In urma evaluarii veti primi atat un feed back privind nivelul Dumneavoastra cat si sugestii privnd organizarea instruirii pentru a ajunge la nivelul pe care il doriti.

CURSURI-ENGLEZA-3In cei 20 ani de experienta in predarea limbii engleze ne-am adaptat si imbunatatit permanent metodele de instruire , astfel incat Dumneavoastra puteti conta pe noi pentru rezultatele pe care le doriti. Foarte multi dintre fostii nostri cursanti ne recomanda cu caldura celor din jur, si acest lucru ne bucura si ne obliga in acelasi timp. Speram ca intr-o zi si Dumneavoastra veti fi ca si ei, multumit(a) ca ati gasit un loc in care puteti invata sau va puteti perfectiona cunostintele de limba Engleza.

Asa cum am mentionat, cursurile ABC pun accent pe conversatie.

Cum reusim acest lucru?

In primul rand, lucram cu grupe mici de studiu- maxim 15 persoane. Astfel, in fiecare ora de curs, fiecare cursant reuseste sa vorbeasca.

In al doilea rand, atunci cand invatam gramatica sau notiuni de vocabular, folosim metode care implica intotdeauna exprimare orala.

Nu in ultimul rand, atmosfera de studiu este deschisa, prietenoasa, usor informala. Oameni care si-au dorit “un simplu curs de Engleza”  au sfarsit prin a gasi amici, interese comune, oameni cu pasiuni asemanatoare.

Evidenta orelor se tine intr-un sistem condica in care se scad din orele contractate doar orele urmate efectiv.  Am creeat acest sistem pentru a veni in sprijinul cursantilor nostri care lucreaza in schimburi sau nu reusesc din diverse motive sa ajunga la toate orele de curs programate.

Astfel organizat, sistemul va permite:

1. Sa lipsiti de la cursuri (doar cand e “musai”) fara sa constatati ca timpul s-a scurs si odata cu el sansa dumneavoastra de a participa la lectii. Se “ponteaza” doar orele la care participati efectiv.

2. Sa evoluati in ritm propriu; trecerea de la o grupa la alta nu depinde de un calendar al grupei, ci doar de felul in care dumneavoastra personal va implicati. Puteti munci mult la curs si acasa (si la serviciu:) si sa treceti rapid de la o grupa la alta, sau dimpotriva, puteti prefera un ritm mai lent.

3. Sa “accelerati” daca situatia personala o cere, si sa participati in paralel la lectiile de la 2 grupe.

Daca doriti sa asistati complet gratuit la una din lectiile noastre sau doriti sa va programati pentru testare, va rugam sa sunati la tel: 0732212782.

Centrul de instruire Engleza ABC Brasov

Cursuri limba engleza conversationala

Lacramioara Nechifor PFA

Brasov, Str Sf. Ioan 22

Program inscrieri:

200-125 pdf
100-105 pdf
102-400
300-075
Java Technology Certification fully loadedquestions and simulations are the
SY0-401
the high appreciated success ratio. However, if you unluckily get failure
HP0-A116 /
200-125
absolute perfect and preferred method of preparing for the exams by thousands
1z0-813
like you are taking an actual exam at a Prometric or VUE center. Furthermore, we are
200-125 pdf
200-125
300-206 pdf
accelerated learning capacity. Certification Experts, Certified Computer Trainers,
200-125 exam
640-878 /
210-260
300-320 pdf
200-125 pdf

Luni- Vineri 17.30- 19.30

Telefon: 0732212782

E-mail: lacramioaranechifor@gmail.com

ghid-de-conversatie-roman-englez1-300x247

CURSURI DE ENGLEZA IN BRASOV // PROFESORI DE ENGLEZA IN BRASOV

google-site-verification: google8657b728f5e842ed.html