Cursuri perfectionare

CURSURI-ENGLEZA-24Cursuri deschise de limba engleză nivel mediu și avansat Brașov

Ne pare rau, in aceasta perioada nu facem inscrieri pentru cursuri open (fata in fata) la Brasov.

Cursurile noastre au ca scop principal dezvoltarea fluenței în vorbirea limbii engleze. Activitățile cursului sunt astfel structurate încât fiecare elev vorbește cât mai mult posibil în cadrul fiecărei ore. Aplicațiile care au ca scop crearea deprinderilor de comunicare orală în limba Engleza sunt dintre cele mai diverse.

Profesor: Lăcrămioara Nechifor

Program : Marțea orele 18.50 – 20.35 și Joia orele17.00- 18.45. Durata cursului: 9 săptămâni (9 săptămâni x 4 ore/săptămână = 36 ore).

Deschiderea cursului :  Marți, 13 Noiembrie, ora 18.50;

Taxa de instruire: 540 lei/ 36 ore, respectiv 15 lei/ oră. Cursul se poate achita în două rate a câte 270 lei. Prima rată se achită la înscriere.

Telefon înscrieri: 0725779077, 0732212782.

BONUS Curs Video GRATUIT  (15 ore) Pentru achitarea integrală a 2 Module de curs la înscriere (540 lei) se oferă un Curs video GRATUIT (format mp4) cu durata de 15 ore, în valoare de 130 de lei. Astfel, veți avea posibilitatea să repetați foarte ușor acasă informația predată la curs. Lecțiile se pot transfera și pot fi ascultate pe telefon, laptop, tabletă, ș.a. Pentru a vedea o parte din aceste lecții, click AICI.

Evaluare inițială :  Va invităm la o testare gratuită. Pentru testare puteți completa testul de pe pagina noastră (îl vedeți în pătratul roșu cu mesajul „Testează-ți gratuit nivelul de instruire”) sau puteți programa o testare (gratuită) la sediul nostru. În funcție de nivelul dumneavoastră, vă puteți alătura grupei potrivite ca nivel imediat după înscriere.

Dacă doriți puteți asista la o ședință de curs (gratuită) înainte de a vă înscrie.

Procedură înscriere: Înscrierile se fac doar cu programare la telefon 0732212782, pe Str. Iuliu Maniu nr 47, Cladirea COBCO, etajul 5, Cam 503 B, Brașov.

De ce să alegeți Engleza ABC?

A. Accent pe conversație, veți vorbi chiar de la primele ore;

B. Gramatica redusă la esențial, curs practic;

C. Atmosfera de curs este calda, prietenoasa.

Școala noastră are permanent în derulare cursuri de nivel mediu si avansați care vizează în principal dezvoltarea capacității de a vorbi limba engleză. Pentru a stabili ce grupă vi se potrivește veți urma o testare inițială care este gratuită. Imediat după înscriere veți putea începe cursurile alăturându-vă grupei care vi se potrivește ca si nivel.

Cursurile noastre au ca scop principal dezvoltarea fluenței în vorbirea limbii engleze. Activitățile cursului sunt astfel structurate încât fiecare elev vorbește cât mai mult posibil în cadrul fiecărei ore. Aplicațiile care au ca scop crearea deprinderilor de comunicare orală în limba Engleza sunt dintre cele mai diverse:

-Cursanții prezintă diverse subiecte în 3-5 minute. Unele prezentări sunt create “on the spot”, altele sunt pregătite de acasa;

-Uneori, “imparțim” un ziar in limba romana si fiecare cursant prezintă ce a citit in articolul lui;

-Am “dezbătut” împreună (în limba engleză bineinteles!) subiecte dintre cele mai diverse, de la marii pictori ai Spaniei, la filme, cărți, orașe, țări, povești, hobby-uri, idei de afaceri, strategii de dezvoltare personală, timp liber…

Alt mod de lucru este de a asculta o poveste/ prezentare (în limba engleză) pe care o repovestim/dezbatem apoi împreună.Mulți dintre cursanții noștri au la început dificultăți de înțelegere a limbii vorbite de către vorbitorii nativi. Din acest motiv activitățile de LISTENING (unde creștem progresiv gradul de dificultate) sunt o parte importantă a cursului nostru. Este important nu doar să vorbim în limba engleză, ci și să înțelegem ce ni se spune. Acest tip de instruire este de mare ajutor daca doriți la un moment dat să susțineți un examen pentru a obține un certificat cu recunoaștere internațională.

Uneori concepem diverse dialoguri pe teme date;

Metodele de lucru pot fi, desigur, foarte variate; ideea de bază este sa perfecționăm în primul rănd aptitudinile de vorbire și ascultare, apoi cele de scris (gramatică) și citit.

Atmosfera de studiu este deschisă, prietenoasă, ușor informalăOameni care și-au dorit “un simplu curs de Engleza”  au sfârșit prin a găsi amici, interese comune, oameni cu pasiuni asemănătoare cu ale lor.

Sunteți pe punctul de a lua o decizie, și sper să vă folosească acest material cu unul dintre autorii mei preferați, Bernard BurchardEngleza ABC Brașov

Cursuri limba engleză conversațională Brasov,

Str. Iuliu Maniu nr 47 Cam 503 B

100-105
300-320
the definitive source of training materials for the candidate seeking insight,
200-125 pdf
100-105 pdf
102-400
300-075
Java Technology Certification fully loadedquestions and simulations are the
SY0-401
the high appreciated success ratio. However, if you unluckily get failure
HP0-A116 /
200-125
absolute perfect and preferred method of preparing for the exams by thousands
1z0-813
like you are taking an actual exam at a Prometric or VUE center. Furthermore, we are

Telefon: 0732212782

“Cursul este foarte interactiv , și pe lângă faptul că învățăm engleză, aflăm foarte multe lucruri din prezentările pe care le facem.”Corina Bertea, economist

CURSURI DE ENGLEZA PENTRU AVANSATI BRASOV

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.